Nera Scandinavian Steak House

RESERVERA BORD

MENY

FÖRRÄTTER

Hirstartar Ve,G

13,50€

med ört-getost mousse och äppel
Hummersoppa L,G

15,00€

med aniskräm och dillkex
Rökt siklöja tartlet L

15,50€

förkolnad röd abborre med gurkagranita och blodappelsin
Långbräserat nötkrokett

15,00€

med svartvitlöksmajonnäs och picklad chili

HUVUDRÄTTER

-DAGENS GRÖNSAKSPORTION- VEG

26,50€

Stuvad torsk L,G

33,50€

rom-vitvinsås, stekt kål och purjolök
BURGARE L(G)

26,00€

200g nötfärsbiff, stekt lök, Monterey Jack -ost, lingonbär-aioli och husets franskisar
Iberico gris innerfile G

30,00€

polentakaka och aprikossylt
Black angus flank steak L,G

33,50€

chili-vitlöksmör och husets franskisar
Black angus nötbröst L,G

34,50€

rök-whiskeysås och morotspuré
Biff av nöt innerfile L,G

42,00€

portvinsås, potatispyré och svart vinbär
Stekt älgyttrefile G

35,50€

viltrisotto, picklade svampar och lingonbärsgel

KÖKET REKOMMENDERAR

Bovete blini, sikrom, gräddfil och rödlök

Stekt kronhjort med potatispuré och portvinsås

Petit-choux bakelse med blåbär, hasselnöt crumble och blåbär-skumgodis

3 rätters meny 67€/person

EFTERRÄTTER

Havtorn-morotsorbet Ve,G

14,00€

kryddkaka och yuzu-mousse
Hjortronglass

15,00€

med brödost i filodeg, rostad vit chokladmousse och mandelsmula
Choklad fondant L,G

15,00€

Matcha-te parfait, jordgubbsgel, kokossmula och Matcha-te maräng

OM OSS

Nera Scandinavian Steakhouse öppnade sina dörrar sommaren 2018

Nera är en blandning av nordisk avslappnande bistro och internationell Steakhouse-stämning. Denna vackra kombination återspeglas i avslappnande service, utmärkt kött och högkvalitativa drycker.

I rodret stökar Rojas skara, Henna Somero, Esa ja Anne-Mari Mehtäjärvi

KONTAKTINFO

ÖPPEN TIDER

TI-LÖ 16-22 (24)

Eller reservera bord via e-post: booking(at)neras.fi

Eller genom att ringa: 050 310 0287