Nera Scandinavian Steak House

RESERVERA BORD

MENY

FÖRRÄTTER

ROSTAD VITLÖKSBRÖD

3,00€

GRATINERADE SNIGLAR

10,50€

Sniglar gratinerad med blåmögelost och vitlökssmör
JORDÄRTSSKOCKSSOPPA

11,50€

med Aura-blåmögelostcrème
OXFILE CARPACCIO

13,50€

med tryffel- och vitlöksmajonnäs
BOVETEBLINI

14,50€

med sikrom, rödlök och smetana
PUMPARISOTTO

12,00€

jordärtskocka och rostad pinjenötter -SOM HUVUDRÄTT 18,00€

HUVUDRÄTTER

BURGARE

18,00€

med malet kött av nöt (Träskkulla EkoBeef), chili-gurkmajonnäs och bräserad lök
MÖR OXBRINGA

26,50€

glaserad med chilisirap, BBQ-sås
DAGENS FÄRSK FISK

- DAGENS PRIS -

GRILLAD ENTRECOTE

29,50€

av ox med chili-vitlökssmör
LAMMRACK

29,50€

Ört-parmesangratinerade lammrack med vitlökssås
GRILLAD RENFILE

37,00€

med rostad jordärtskocka och gräddig granskottssås
GRILLAD PEPPARBIFF

33,00€

med gräddig pepparsås

VALFRIA SIDORÄTTER FÖR HUVUDRÄTTER

1 SIDORÄTT INGÅR I ALLA HUVUDRÄTTER
SALLAD MED BALSAMICO-TOMATER OCH AURA BLÅMÖGELOST

extra sidorätt +7,50€
FRITERAD VITLÖKSPOTATIS

extra sidorätt +7,50€
HUSETS KLYFTPOTATIS

extra sidorätt +7,50€
RÖDKÅLSGRYTA MED ÄPPLE OCH ROSTED PINJENÖTTER

extra sidorätt +7,50€
RÖDBETSGRATÄNG MED GETOST

extra sidorätt +7,50€

EFTERRÄTTER

GRÖNPEPPARSJORDGUBBAR

10,00€

med gammaldags vaniljglass
MOROTSKAKA

11,50€

med Mascarponeglass och blåbär
CREME BRULEE

9,50€

med smak av granskott och lingonbär

OM OSS

Nera Scandinavian Steakhouse öppnade sina dörrar sommaren 2018

Nera är en blandning av nordisk avslappnande bistro och internationell Steakhouse-stämning. Denna vackra kombination återspeglas i avslappnande service, utmärkt kött och högkvalitativa drycker.

I rodret stökar Rojas skara, Henna Somero, Annukka Pallaspuro, Esa ja Anne-Mari Mehtäjärvi

KONTAKTINFO

ÖPPEN TIDER

TI-LÖ 16-22 (24)

Eller reservera bord via e-post: booking(at)neras.fi

Eller genom att ringa: 050 310 0287